Skip to main content

12 nejlepších erotických novoročních předsevzetí

S těmito 12 nápady můžete během příštích 12 měsíců nastartovat svůj sexuální život. Stačí si vybrat jeden nápad na měsíc!

Zde je našich 12 nejlepších sexy novoročních předsevzetí pro více zábavy v posteli:

  1. Další dobrý ranní sex: Jak nejlépe začít nový den po pohodové noci? Přesně tak - trochu milování, než vstanete. Tak se postaráte o to, abyste letos začali mnohem více dní stimulovaně!
  2. Pravidelný sex před spaním: Orgasmus před spaním je zárukou dobrého spánku i dokonalého zakončení dne! Pokud chcete v novém roce lépe spát, měli byste nejen dodržovat toto předsevzetí, ale také to přinese více itimity do vašeho vztahu.
  3. Vyzkoušejte konečně ty správné kondomy: Se správným kondomem je to téměř jako bez něj, mnohem více cítíte svého partnera a nemusíte se bát, že vám kondom sklouzne.
  4. Další polibky: Intimita nezačíná jen v ložnici - věnujte více času divokému muchlování. Možná se z toho vyvine něco víc.
  5. Už žádné výmluvy: Klasické výmluvy často zní: "Moc jsem se přejedl!", "Bolí mě hlava!" nebo "Dnes jsem měl v práci příliš mnoho stresu! - Pravděpodobně jste to sami zažili: když jde o vyhýbání se sexu, lidé si rádi najdou výmluvu. Často se však jedná jen o chabé výmluvy. Udělejte jim letos přítrž! Více se zapojte do vztahu se svým partnerem a užívejte si společně nejkrásnější druhotnou záležitost na světě mnohem častěji.
  6. Vyzkoušejte více nových věcí: Co například speciální hračka nebo nějaké experimenty s Kámasútrou? Váš milostný život může okořenit také lubrikant nebo masáž. Důkazem je konzumace pudinku - buďte odvážní!
  7. Více mazlení: Užívejte si s partnerem mnohem více intimní pospolitosti - převezměte iniciativu! To může vašemu vztahu dodat mnohem větší dynamiku. Pokud si chcete být více blízcí, nemusíte být vždy nazí. Je také příjemné se s partnerem mazlit na pohovce při sledování pěkného filmu.
  8. Více sebelásky: Dbejte na to, aby vaše potřeby nebyly zanedbávány. Každý orgasmus je dobrý pro vaši pohodu, proto si ho dopřejte častěji - ať už sami, nebo v páru!
  9. Více komplimentů: Vlídné slovo nikdy neuškodí a může vám pomoci vrátit vašemu vztahu dynamiku. Stačí, když svého partnera jednou denně pochválíte - bude to stát za to!
  10. Naučte se svlékat: Málokdy se najde seznam novoročních předsevzetí bez položky "více cvičit". V tomto případě se můžete naučit tančit u tyče a spojit sport a erotiku. Kromě zlepšení kondice si zajistíte také větší rozmanitost v ložnici.
  11. Romantické jídlo: Připravili jste někdy pro svého partnera chutné jídlo jako překvapení? Romantická večeře nemusí mít žádnou příležitost, stačí překvapit partnera večeří při svíčkách.
  12. Vyčistěte si šatník: K erotice vašeho vztahu přispívá i oblečení, takže je načase pořádně projít, vytřídit staré milostné zabijáky a zásobit se novým spodním prádlem. Pokud se považujete za přitažlivé, budete to vyzařovat.

Více sportu, méně kouření, zdravější stravování...

Sport a zdravější životní styl jsou asi klasikou, pokud jde o dobrá předsevzetí do nového roku. A pravděpodobně jste se je už všechny pokusili uplatnit v praxi. Ale ruku na srdce - jak často jste se toho opravdu drželi? Většinou neuplyne ani měsíc a dobrá předsevzetí jsou opět zahozena. Vaše jídlo se vrátilo do starých kolejí a vy už jste se vzdali sportu. Možná vaše novoroční předsevzetí nebyla dostatečně atraktivní, abyste se jich drželi. Možná se vám některé z našich nápadů opravdu líbí a je pro vás méně obtížné se jich držet. Pokud se rozhodnete svůj sexuální život nastartovat, zvýšíte své šance na vzrušující čas plný erotických dobrodružství.

Pokud máte další skvělé nápady, neváhejte nás kontaktovat. Jako vždy dbejte na bezpečnost a nezapomeňte na kondomy.

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní