Skip to main content

Jak udělat Valentýna nezapomenutelným dnem

Valentýn je za dveřmi. Připravte se na spoustu rozhovorů o lásce, vztazích a sexu. Ať už chcete strávit Valentýna v pohodlí domova, nebo ho oslavit ve své oblíbené restauraci, vždy existují nové způsoby, jak si tento večer udělat výjimečný. Víme, že plánování dokonalého večera může být často náročné, a proto se vás snažíme podpořit, aby byl váš večer nezapomenutelný. Připravili jsme pro vás několik tipů, jak si Valentýna zapamatovat.

Buďte připraveni

Není náhodou, že se Valentýn slaví 14. února ve stejnou dobu jako Den kondomů, protože je to ideální příležitost připomenout lidem, jak důležité je používat kondom pro bezpečný sex. Víme, že není nic horšího než si v tu chvíli uvědomit, že vám došel správný kondom nebo že nemáte na sobě správnou velikost kondomu. Proto je důležité být připraven na to, aby se Valentýn stal nezapomenutelným okamžikem.

Pokud jste si už dlouho neměřili velikost penisu pro správnou velikost kondomu nebo pokud jste se nikdy neměřili a obvykle saháte po "obyčejných kondomů" a doufáte v to nejlepší - nyní je ideální čas to udělat. Jedna velikost kondomu není vhodná pro všechny! Pokud si nasadíte kondom nesprávné velikosti, může to vést k celé řadě problémů, od sklouznutí přes protržení až po pocit těsnosti a nepohodlí - to vše může vést k méně uspokojivému sexuálnímu životu a vyššímu riziku nákazy pohlavně přenosnou infekcí nebo otěhotnění. Proto nabízíme sedm různých velikostí, abyste mohli použít správnou velikost kondomu pro bezstarostný a bezpečný sexuální život. Správné nasazení kondomu je přece klíčem ke skvělému sexuálnímu zážitku.

Určete velikost kondomu nyní

Valentýn je dnem kondomu

V roce 2009 založila americká nadace AIDS Healthcare Foundation Den kondomů s cílem upozornit lidi na důležitost kondomů, zlepšit osvětu a propagovat jejich používání. Cílem kampaně je zvýšit povědomí o bezpečném sexu a omezit tak šíření HIV.

Den kondomů se proto koná každoročně od roku 2009, a to ve stejnou dobu jako Den svatého Valentýna 14. února.

Příprava na doma

Nezapomenutelný valentýnský večer je především o prostředí - nejenže navodí tu správnou atmosféru, ale také dokáže z docela obyčejného večera udělat skutečně nezapomenutelný okamžik. Proto byste se měli zamyslet nad tím, jak chcete na tento večer vzpomínat a co váš partner ocení. Zde je několik nejčastějších způsobů, jak vytvořit romantický večer:

  • Na Valentýna se postarejte o útulnou a relaxační atmosféru v ložnici - to může znamenat, že uklidíte nebo uklidíte prádlo, které se může začít hromadit na komodě.
  • Pokud například víte, že má váš partner oblíbenou vonnou svíčku, kupte ji předem, aby byla připravena na romantický večer.
  • Udržujte pořádek: ujistěte se, že máte po ruce vše, co se chystáte použít, ať už jde o masážní olej, lubrikant nebo kondom správné velikosti - nechcete přece, aby se romantika přerušila, protože stále hledáte něco důležitého.
  • Ujistěte se, že vás nic nerozptyluje. Všechny telefony nepoužívejte v ložnici - nechcete přece být ve víru sexuální rozkoše a pak vám začne zvonit telefon. Možná máte také domácí mazlíčky a měli byste je držet mimo ložnici - ať už jde o cokoli, je dobré předem myslet na možné rozptýlení, aby byl večer co nejpamátnější.

Ať je to hravé

Vášnivý, chlípný a hravý - tři slova, která by měla charakterizovat každý sexuální život. Víme však, že může být příliš snadné upadnout do sexuální rutiny, která ztratila hravý aspekt. Pokud to platí i o vašem současném sexuálním životě, možná je čas znovu zažehnout tu kouzelnou jiskru. Zde je několik způsobů, jak si na Valentýna zpříjemnit sex.

Přidejte mazivo

Lubrikant je jedním z nejjednodušších způsobů, jak učinit sex hravějším. Nejenže zabraňuje pocitu trapnosti při sexu, pokud je tam dole trochu sucho, ale může také vylepšit různé polohy, lze jej použít se sexuálními hračkami a kondomy a vytváří nové a příjemné pocity.

Objevte mazivo nyní

Vyzkoušejte nové pozice

Pokud máte pocit, že ve svém sexuálním životě děláte stále stejnou polohu, možná je čas experimentovat s něčím novým. Díky stovkám sexuálních poloh, z nichž si můžete vybírat, budete mít při vytváření nezapomenutelných okamžiků z čeho vybírat. Nejenže zažijete více sexuálního potěšení, ale také si užijete mnohem více zábavy při manévrování do nejrůznějších poloh a úhlů. Mezi naše oblíbené pozice patří: Obrácená kovbojka, poloha Tichý míč a lžíce.

Škádlení

Součástí nezapomenutelného okamžiku a uspokojivého sexuálního života je očekávání a vzrušení, které by mělo předcházet orgasmu. Dráždění je jednou z nejlepších technik předehry, které můžete použít - nejenže zvyšuje napětí a vzrušení, ale také posiluje sblížení a intimitu a podporuje experimentování s erotogenními zónami toho druhého. Partnera můžete dráždit mnoha různými způsoby. Pokud je pro vás škádlení novinkou, zkuste to na letošního Valentýna.

Začněte pomalým hlazením a líbáním partnerova krku a sledujte, jak bude reagovat. Pro zvýšení vzrušení a zážitku můžete použít také pásku přes oči. Váš partner nebude vědět, které oblasti se chystáte laskat, a bude plný vzrušení a očekávání. Pak se pomalu pohybujte po těle dolů a pomocí úst, jazyka a dechu se dotýkejte různých míst, vzrušujte je nebo lechtejte a sledujte, jak se váš partner napíná, když cítí, že se dostáváte hlouběji a hlouběji, až se dostanete ke genitáliím. Zde můžete pomalu začít stimulovat genitálie ústy - pokud chcete zvýšit napětí a stimulaci, můžete přestat těsně před tím, než partnerka dosáhne orgasmu, a zkusit na chvíli něco jiného, abyste vyvrcholení ještě oddálili a udrželi napětí po delší dobu.

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní