Skip to main content

Kondom ve 12 nejoblíbenějších dalších jazycích

Letní dovolená může přijít, s naším seznamem jste dokonale připraveni na každý žhavý flirt i na dovolené.

Vaše dovolená může přijít!

Léto je vždy oblíbeným obdobím pro cestování. Horké teploty vám nejen zlepší náladu, ale také přispějí k prázdninovému flirtu. Aby se vám v rozhodující chvíli nezavázal jazyk a mohli jste myslet na bezpečnost, i když je přes 30 stupňů ve stínu, přeložili jsme pro vás slovo kondom do 12 hlavních jazyků:

  1. Francouzsky - préservatif: V jazyce lásky byste samozřejmě měli být vždy připraveni na všechny případy, ať už jedete na dovolenou do vnitrozemí, ke Středozemnímu moři nebo na pobřeží Atlantiku!
  2. Španělština - condón: Ať už jste v nočním životě na Mallorce, nebo na pláži v Barceloně, měli byste mít s sebou kondomy, nebo si je ve Španělsku koupit, když to začne být žhavé.
  3. Řecky - προφυλακτικό (profylaktikó): Abyste byli na svou dovolenou v Řecku co nejlépe připraveni, měli byste se s tímto slovem seznámit. Pak už nic nebude stát v cestě prázdninovému flirtu pod řeckým sluncem!
  4. Chorvatština - kondom: Chorvatský Jadran je fantasticky krásný a seznámení na dovolené je rychlé! Naučte se rychle správnou slovní zásobu!
  5. Švédština - kondom: množné číslo je "kondomer". Slovní zásobu si tedy není těžké zapamatovat ani na skandinávské dovolené.
  6. Dánština - kondom: I na severu může být horko a slovní zásoba není tak těžká na zapamatování!
  7. Holandština - condoom: V Holandsku jsou někdy dokonce speciální obchody, které se na kondomy specializují, takže nákupu kondomů už nic nestojí v cestě.
  8. Thajština - ถุงยาง (T̄hung yāng): I v tropickém podnebí by měla být bezpečnost vždy na prvním místě, takže kromě nákupu kondomů na místě si samozřejmě můžete vzít s sebou i odpovídající kondomy, když už jste u toho!
  9. Turečtina - prezervatif: Horké dobrodružství na Bosporu nebo ve Středozemním moři? Vaše znalosti cizích jazyků vám nebudou stát v cestě!
  10. Maďarština - Óvszer: Dovolenou si můžete užít i u Balatonu, a pokud vám dojdou kondomy, můžete si koupit další.
  11. Bulharsky - презерватив (prezervativ): Černé moře je horkým místem! Vaše bezpečnost by však neměla být zanedbávána.
  12. Angličtina - condom: Angličtina je srozumitelná v mnoha částech světa. S "condom" si tedy můžete pomoci téměř všude.

Pokud si chcete koupit kondomy Mister Size ve své zemi, najdete správné obchody na stránkách příslušné země. Bohužel Mister Size není vždy k dostání na místě, takže pokud chcete být v bezpečí, vezměte si s sebou na dovolenou balíček kondomů.

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní