Skip to main content

Používání kondomů - oficiální průvodce pro Mister Size

Co bych měl mít na paměti při používání kondomů? Jak správně používat kondom? Více informací o používání kondomů najdete zde.

Než začnete

Kondomy Mister Size se v podstatě snadno používají a je s nimi zábava. Při správném používání pomáhají předcházet těhotenství a přenosu pohlavně přenosných chorob. Pro optimální ochranu byste měli znát nebo zjistit správnou velikost kondomu. Všechny pokyny k používání kondomů najdete na konci tohoto článku a samozřejmě oficiálně v každém balení kondomu.

Jakmile najdete ten správný kondom, pozorně si prohlédněte jednotlivé obaly kondomů a zkontrolujte, zda nejsou poškozené. Pokud je obal zjevně poškozený, měli byste kondom vyhodit. V zájmu bezpečnosti své i svého partnera používejte pouze nepoškozené kondomy.

Před nasazením kondomu byste měli mít plnou erekci. Nepokoušejte se nasadit kondom na penis, dokud není tvrdý. Pokud je váš penis tvrdý, můžete si nasadit kondom, ale vždy byste to měli udělat před prvním kontaktem s partnerkou, protože někdy může před orgasmem dojít k výronu malého množství spermatu.

Pokyny krok za krokem pro aplikaci kondomů

Nasazení kondomu je velmi snadné. Jak si správně nasadit kondom jsme již podrobně popsali v samostatném článku na blogu.

Přímo na pokyny

Po použití

Co nejdříve po orgasmu, ale v každém případě ještě předtím, než ochabnete, byste měli penis s kondomem z partnerky zcela vytáhnout. Pro jistotu je nejlepší kondom při vytahování držet, aby nesklouzl a nedošlo k úniku spermatu.

Po použití neházejte použitý kondom ani žádný jiný předmět, který není toaletním molo, do toalety. V opačném případě by mohlo dojít k ucpání odtoků, a o takové potíže po nejlepší věci na světě nikdo nestojí. Kondomy by se měly vždy vyhazovat do běžného domovního odpadu.

Nejdůležitější rady před použitím kondomů Mister Size

  1. Pokud je potřeba další mazivo, použijte mazivo na vodní bázi.
  2. Nepoužívejte lubrikanty na bázi oleje, jako je vazelína, minerální olej a tělový krém, protože mohou oslabit kondom a způsobit jeho pozdější selhání. To platí i pro některé lokální léky (lokálně aplikované léky, jako jsou masti nebo krémy), které se aplikují na penis nebo vagínu. Pokud si nejste jisti účinky léků, které používáte v kombinaci s kondomy, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.
  3. Kondom nepoužívejte, pokud je pryžový materiál lepkavý nebo křehký nebo pokud jsou jednotlivé obaly zjevně poškozené.
  4. Pokud kondom při použití unikne nebo praskne, navštivte co nejdříve nebo alespoň do 72 hodin lékaře.
  5. Kondomy jsou určeny pouze na jedno použití. Opakovaně použité kondomy mohou zvýšit riziko poškození a infekce.
  6. Latexové kondomy při každém sexuálním styku pomáhají předcházet otěhotnění a snižují riziko přenosu HIV/AIDS a dalších sexuálně přenosných infekčních chorob.
  7. Žádná antikoncepční metoda nemůže poskytnout 100% ochranu před otěhotněním nebo přenosem HIV a pohlavně přenosných chorob. Pokud máte podezření, že jste vy nebo váš partner těhotná nebo jste se nakazila, neprodleně kontaktujte svého lékaře.
  8. Tento výrobek obsahuje přírodní latex, který může způsobit alergické reakce včetně anafylaktického šoku. Pokud jste alergičtí na výrobky z přírodního latexu, poraďte se před použitím s lékařem.
  9. Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního světla.
  10. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nebezpečí udušení nafouknutými nebo prasklými kondomy.
  11. Používání kondomů při orálním sexu zvyšuje riziko udušení.
  12. Používání extra lubrikantu při análním sexu může snížit riziko poškození.
  13. Kondom je zdravotnický prostředek pro laiky - dospělé muže nebo ženy.
  14. Jakýkoli závažný incident týkající se výrobku musí být nahlášen výrobci a příslušnému orgánu členského státu, v němž má uživatel a/nebo pacient bydliště.
  15. Tyto kondomy splňují mezinárodní normy ISO 4074 / EN ISO 4074.

Je něco stále nejasné?

Máte nějaké dotazy k používání kondomů Mister Size? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Odpovědi na mnoho otázek najdete také v našich často kladených dotazech.

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní