Skip to main content

Zvýšení potence jako muž, jak zlepšit svou potenci

V tomto článku se dozvíte, co může vést k problémům s erekcí u mužů a co můžete udělat, pokud chcete odstranit problémy s potencí.

Věci, které mohou vést k problémům se silou

Některé věci mohou být příčinou problémů s potencí u mužů. Patří mezi ně:

  • Nezdravá strava
  • Málo cvičení
  • Psychické problémy nebo stres
  • Léky nebo drogy
  • Špatná velikost kondomu
  • Další nezdravé návyky

Jak vaše strava ovlivňuje vaši sílu

Strava hraje velkou roli v našem zdraví, pohodě a dokonce i ve vaší potenci. Vysoce zpracované, sladké a tučné potraviny s mírou jsou v pořádku. Pokud však tyto potraviny jíte často nebo ve velkém množství, mohou vašemu tělu škodit.

Výsledkem může být obezita, vysoká hladina krevních tuků, diabetes mellitus nebo arterioskleróza. Tato onemocnění pak mohou také poškodit vaši potenci a vést k erektilní dysfunkci.

Tyto potraviny zvýší vaši sílu

Pokud chcete zlepšit svou sílu, měli byste jíst vyváženou a zdravou stravu. Snažte se jíst čerstvé potraviny s co nejmenším množstvím zpracování.

Pro vyváženou stravu se doporučuje zejména ovoce a zelenina, jako jsou ostružiny, jablka, citrusové plody, rajčata a chřest, dále ořechy, celozrnné výrobky, ryby a brambory.

Následující potraviny jsou údajně obzvláště účinné a prodlužují erekci. se říká, že jsou:

Ústřice

Ústřice jsou bohaté na zinek. Zinek údajně stimuluje produkci testosteronu, a může tak podporovat libido (chuť na sex).

Česnek

Česnek, protože ovlivňuje průtok krve a uvolnění svalů, což může mít vliv na erektilní funkci. Výsledkem může být delší a pevnější erekce.

Ženšen

Ženšen obsahuje ginsenosidy, o nichž se předpokládá, že uvolňují tělu vlastní testosteron. Testosteron může zvýšit účinnost a touhu.

Meloun

Meloun obsahuje L-citrulin, který prokazatelně stimuluje průtok krve, a tím zlepšuje erekci.

Banány

Draslík obsažený v banánech dokáže rozšiřovat cévy, snižovat krevní tlak, a tím údajně zlepšuje potenci.

Dýňová semínka

Vysoká hodnota L-argininu v dýňových semínkách údajně zajišťuje až o 20 % lepší sportovní výkon a také zlepšuje erekci.

Kořen Maca

Kořen Maca byl již ve studiích pozitivně testován pro svůj afrodiziakální účinek a je také používán v tradiční naturopatii při nedostatku libida a poruchách potence.

Krocan

Tmavé krůtí maso může obsahovat až 300 mg taurinu. Taurin údajně podporuje sportovní vytrvalost a kardiovaskulární funkce, což může vést i k posílení potence.

Doplňky stravy pro zvýšení účinnosti

Pokud chcete udělat víc než jen zdravě jíst, pravidelně cvičit a snížit stres, můžete vyzkoušet doplňky stravy. Mohou být užitečným doplňkem.

V každém případě byste měli dbát na to, abyste používali vysoce kvalitní doplňky stravy, pokud možno v bio kvalitě a vyrobené v Německu. Požadavky na kvalitu německých výrobků jsou velmi vysoké.

Náš doplněk stravy MISTER SIZE pro aktivní muže se vyrábí v Německu a obsahuje cenné složky, jako je maca, taurin, citrát zinečnatý, L-citrulin a L-arginin, ve vyváženém dávkování.

Více se o něm dozvíte zde

Jak může sport pomoci vaší potenci

Pokud chcete dlouhodobě zvýšit svou mužnost, měl by se sport stát pravidelnou součástí vašeho života.

Vytrvalostní sporty, jako je běh, chůze, jízda na kole, veslování, plavání atd., nebo posilování mohou pomoci zlepšit krevní oběh a celkovou kondici. Pomáhají také snižovat stres a podporují duševní výkonnost.

Kromě toho můžete také trénovat svaly pánevního dna, abyste dosáhli silnějších orgasmů a dokázali déle udržet erekci.

Jednoduchým cvičením je napínání a uvolňování PC svalu. Napněte sval, podržte jej 3 až 10 sekund a poté jej opět uvolněte. Tento postup opakujte desetkrát za sebou. Poté udělejte krátkou přestávku a opakujte 2 až 3krát.

Další přípravky na snížení síly, o kterých byste měli vědět

Kromě špatné výživy a příliš malého množství pohybu existují také psychologické důvody, které mohou poškodit vaši potenci. Patří mezi ně stres, tlak na výkon, nervozita, nedostatek sebedůvěry nebo dokonce duševní onemocnění, jako je deprese nebo vyhoření.

Pokud trpíte některým z těchto problémů, můžete být fyzicky zcela zdraví, možná si dokonce hlídáte stravu a pravidelně cvičíte. Přesto můžete mít problémy s dosažením a udržením erekce nebo obecně nemáte žádnou touhu.

Snížení stresu a tlaku na výkon, možná i vyhledání odborné pomoci, může pomoci...

Potenciál mohou ovlivnit i další nezdravé návyky, jako je konzumacenikotinu a alkoholu.

Studie na štěstí prokázaly, že se erektilní dysfunkce u bývalých kuřáků časem zlepšila.

Pokud musíte pravidelně užívat léky, měli byste si pečlivě přečíst příbalový leták, protože léky mohou také způsobit erektilní dysfunkci a ztrátu libida.

Poškozuje masturbace mou potenci?

Masturbace v zásadě nemá negativní vliv na vaši sílu. Ve skutečnosti je tomu naopak.

Pravidelná masturbace může mít mnoho pozitivních účinků na tělo jako celek a na erekci a potenci.

Základním předpokladem však je, že masturbace je pro vás uspokojující a krásná a nespojujete ji se studem ani ji neděláte z donucení. Krátce před sexem byste také neměli masturbovat, protože zkušenosti ukazují, že to může vést k problémům s erekcí.

Kondomy způsobují problémy s erekcí

Následky použití kondomu nesprávné velikosti se často podceňují. Příliš malé kondomy narušují průtok krve penisem a snižují citlivost.

Oba tyto faktory mohou společně způsobit rychlejší ztrátu erekce.

Proto byste se měli ujistit, že jste si vybrali a používáte správnou velikost kondomu, abyste se vyhnuli erektilní dysfunkci způsobené kondomem.

Lze léčit erektilní dysfunkci pomocí léků?

Pokud jste změnili své návyky a stále máte dlouhodobou erektilní dysfunkci, měli byste se poradit s lékařem.

To samozřejmě platí i v případě, že máte podezření, že za problémem stojí zdravotní potíže.

V současné době existují způsoby, jak léčit erektilní dysfunkci a dokonce i impotenci pomocí léků, pokud nic jiného nepomáhá.

Nikdy byste však neměli užívat Viagru nebo jiné léky na zvýšení potence z internetu, protože jejich prodej bez lékařského předpisu je v Německu nezákonný. Volně prodejné léky pro tento účel proto představují potenciální nebezpečí. Neměly by být používány bez lékařského doporučení!

Závěr o erektilní dysfunkci a posílení mužské potence

V souhrnu vám můžeme říci, že můžete znatelně zlepšit své mužství tím, že budete jíst zdravou, vyváženou stravu, budete mít dostatek pohybu a snížíte stres.

Vyhýbání se nikotinu, alkoholu a drogám může také pomoci zvýšit vaši potenci.

Pokud byste chtěli zvýšit svou potenci přirozeně prostřednictvím stravy, můžete vyzkoušet, jak doplňky stravy, jako je doplněk stravy MISTER SIZE pro aktivní muže. pracovat pro vás.

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní