Skip to main content

Kondomy místo toaletního papíru

Němci hromadí jen toaletní papír a nudle?

Není to pravda, říkáme z Mister Size, kondomy také zaznamenávají nárůst prodeje o téměř 40 procent.

Nejdřív to byla jen malá poznámka, pak se z toho stal virální gag, který se rozšířil po internetu: Francouzi prý v době pandemie Corony hromadí kondomy, zatímco Němci toaletní papír. My v Mister Size nechápeme, proč se celá Evropa směje vrtům mezi Alpami a Severním mořem. Naše údaje, zejména z partnerského obchodu Vinico.com, vypovídají o něčem zcela jiném a jsou vhodné pro obnovení národní hrdosti Němců: Vzhledem k tomu, že jsou povzbuzováni, aby pracovali v home office a zůstávali doma, prodej kondomů neustále roste. Po dvou týdnech domácí izolace jsme zaznamenali nárůst objednávek přibližně o 40 procent. Jsme přesvědčeni: "Pokud jde o naši touhu po sexu, my Němci jsme lepší než naše pověst."

I v krizi mají Němci chuť na sex

Na nedostatek zájmu o naše produkty si nemůžeme stěžovat ani v "normální" době. Němci mají stejnou sexuální touhu jako jiné národnosti.

Náš zakladatel Jan Vinzenz Krause ví, o čem mluví, ohlíží se za desítkami let zkušeností. Poté, co Jan Vinzenz Krause, tehdy sedmnáctiletý, rozdával v roce 1994 během volební kampaně Rudolfa Scharpinga kondomy, které mu po testu připadaly jako vnucování, položil si otázku, proč vlastně kondomy tak špatně padnou a kazí tak potěšení jejich nositeli. Nejprve tedy absolvoval stáž u výrobce kondomů Billy Boy, které jsou známé po celém Německu, a poté spolu se svým bratrem naprogramoval prvního online poradce pro kondomy na světě. "Chtěl jsem se podělit o znalosti, které jsem v tomto oboru získal. Muži, kteří hledají kondomy na míru, byli nadšeni. A tak přišel další nápad." Ze své školky v Bonnu založil internetový obchod s kondomy a zapojil do stále rostoucího obchodu s antikoncepcí celou rodinu.

Hledání dokonalého kondomu

Dnes, po čtvrtstoletí, se školka stala středně velkou společností skupiny Vinergy. Stále nám jde o dokonalý kondom, který padne. A proto se v něm také cítíte velmi dobře a je zábavné ho nosit. S Mister Size jsme dosáhli svého cíle. Právě jsme u našeho výrobce v Malajsii doobjednali několik milionů kondomů. Jen ve druhém týdnu zákazu kontaktu s Coronou - kdy bylo doma více času na společné chvíle - odeslal náš partnerský obchod Vinico.com několik tisíc zásilek soukromým zákazníkům, a to nepočítáme zásilky pro maloobchodníky po celé Evropě, kteří kondomy prodávají ve svých internetových obchodech. V době Corony jsme dokonce najali více zaměstnanců, abychom zvládli stále rostoucí poptávku. "Ochrana našich zaměstnanců nám samozřejmě leží na srdci, a proto jsme přijali vhodná opatření, abychom je před nákazou virem ochránili."

A co Němci dělají s kondomy, které si objednají online? Jistě je spotřebují rychleji a s větší radostí než zásoby toaletního papíru.

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní