Skip to main content

Naše kondomy jsou nyní k dostání i ve Španělsku

Hledáte kondomy ve Španělsku. Objevte naše první obchody se sortimentem Mister Size na našich nových španělských webových stránkách: www.mistersize.es.

Kondomy ve Španělsku

Španělsko je známé svým temperamentem a středomořskou radostí ze života. Standardní kondomy, které jsou k dispozici pouze v jedné nebo dvou velikostech, se do nich vůbec nevejdou. Nyní si můžete užívat bezstarostný sex s kondomy ve Španělsku s Mister Size. S našimi 7 velikostmi kondomů a extra tenkou tloušťkou stěny Mister Size máte plný pocit a můžete si jednoduše užívat pohlavní styk. Kondomy MISTER SIZE jsou vyrobeny z vysoce kvalitního přírodního kaučukového latexu a splňují všechny standardy kvality lékařského výrobku. Díky správné velikosti jsou ještě bezpečnější, protože nic neklouže ani neškrtí. Přesvědčte se sami!

Koupit Mister Size ve Španělsku

Kondomy Mister Size si již můžete zakoupit v následujících obchodech:

Kontakt na distributory

Pro Pyrenejský poloostrov, tedy pro Španělsko a Portugalsko, máme pro vás přímo prodejního partnera jako místního prodejce. V případě dotazů se obraťte přímo na našeho obchodního partnera nebo na nás. Pro prodejce jsme také připravili rozsáhlou sbírku obrázků, informací a marketingových materiálů k přímému stažení, kterou najdete v naší prodejní zóně.

Náš distribuční partner pro Španělsko a Portugalsko:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Španělsko
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní