Skip to main content

Velikosti kondomů v drogerii - Mister Size je nyní k dostání u společnosti Müller

Revoluce na polici s kondomy

Napadlo by někoho koupit si příliš malé boty nebo příliš široké kalhoty? Určitě ne: oblečení musí sedět. Ale ze všeho nejlepší věc muže je často dána špatná velikost oblečení. Z jednoduchého důvodu: kondomy jsou v drogeriích obvykle k dostání pouze ve dvou různých velikostech. Nesprávně nasazené gumy však nejen zhoršují ochranu, ale také kazí zábavu.

Zatímco v lékárnách jsou kondomy naší velikosti k dostání již dlouho, nyní budou od konce března 2022 poprvé k dostání v celostátním měřítku: řetězec drogerií Müller se zde ujal průkopnické role a nyní skladuje kondomy Mister Size ve všech 650 německých obchodech.

Aby si muži (nebo ženy) z našich 7 velikostí kondomů opravdu vybrali ten správný, tmavě modrý proužek na obalu ukazuje šířku vašeho penisu. Pokud si stále nejste zcela jisti, můžete si vzít jeden z více než 30 000 bezplatných měřicích pásek, které visí na regálech s kondomy v prodejnách Müller, a změřit se doma. Mnozí zákazníci již znají princip praktických papírových měřicích pásek z velkého švédského řetězce obchodů s nábytkem a podobně to nyní funguje i u společnosti Mister Size. V prodejnách Müller jsou také k dispozici nové testovací sady Mister Size se třemi různými velikostmi kondomů, které si můžete vyzkoušet doma.

Jsme rádi, že se Mister Size dostal do drogerie a je tak v této oblasti ještě snadněji k dostání. Mnoho párů jistě zažije okamžik "aha". Příslovečné "sedí, padá, kýve se a má vzduch" je s Mister Size minulostí.

K dostání v obchodě a v internetovém obchodě

Kromě dostupnosti v 650 prodejnách Müller v Německu si nyní můžete kondomy Mister Size objednat také v internetovém obchodě Müller a nechat si je doručit buď na prodejnu, nebo třikrát až domů.

Mister Size
Další články

Správné nasazování kondomu - jak to udělat, aby to nebylo otravné

Přečtěte si nyní

Přátelství+, mingles, otevřené vztahy a polygamie - čím to je, že moderní modely vztahů jsou takové?

Přečtěte si nyní

Nezáleží na tom, jak velký nebo malý je - miluji svůj penis

Přečtěte si nyní