Skip to main content

Co se stane, když máte špatnou velikost: 12 vtipných příběhů od Otce Vánoc

Co se stane, když máte špatnou velikost? Zjistěte, proč může nošení špatné velikosti kondomu vést k chaosu a nepohodlí díky 12 vtipným příběhům od Santy a proč je kondom Mister Size opravdu tím nejlepším dárkem, který můžete letos na Vánoce dostat.

První vánoční příběh

Povím vám jeden příběh: Před několika staletími si jeden z mých skřítků jménem Mary rozbil boty s kroucenou špičkou a zapomněl si pořídit náhradní pár. Protože neměla čas je opravit, musela si vzít staré velké boty, které našla zakopané v dílně. Obula si malé nožky do velkých zelených bačkor a celý den chodila v nepohodlných botách a klopýtala při každém kroku. Přes veškerou snahu nebyla chudák Mary spokojená s žádnou z prací, které chtěla ten den udělat. Od toho dne Mary vždy dbá na to, aby nosila boty správné velikosti, a nosí s sebou náhradní pár..... pro případ, že by se rozbily.

Druhý vánoční příběh

Jednou jsem přišel do malebné chaloupky z rákosí v malé vesničce v jižní Anglii. Když jsem dorazil k úpatí zasněženého komína, uviděl jsem nad krbem viset dvě dětské punčochy. Jedno z dětí pověsilo červenou punčochu, která byla příliš velká, takže visela nízko pod komínem - doufala jsem, že dostanu další dárky, pomyslela jsem si. Ale když jsem si šla vzít dárek z červeného vánočního pytle, otočila jsem se a uviděla, že dlouhá červená punčocha vzplála! Požár se mi podařilo uhasit, ale kdo ví, co by se stalo, kdybych tam nebyl? Od toho dne se snažím lidem připomínat, aby si věšeli správnou velikost punčoch, aby se vyhnuli nepříjemným překvapením, která mohou nastat, když je punčocha příliš dlouhá.

Třetí vánoční příběh

O minulých Vánocích skřítci nadělili tolik dárků, že jsem se musela starat o to, jak je všechny doručit. Abych ušetřil čas, napadlo mě, že bych mohl všechny dárky nacpat do svého středně velkého žlutého pytle, který už ležel připravený. Byla to těžká práce, sténala jsem a snažila se nacpat do pytle další a další dárky. Myslela jsem si, že jsem to zvládla, a byla jsem se sebou docela spokojená, dokud jsem nezačala roznášet dárky a neroztrhl se pytel..... a všude rozházené dárky. Dnes se vždy ujišťuji, že mi skřítci dali správnou velikost pytle.

Čtvrtý vánoční příběh

Kdysi dávno jsem se na Štědrý den chystal opustit dílnu. Dárky byly na saních, sobi se najedli a byli posypáni kouzelným vílím prachem a já jsem si oblékl svůj velký červený oblek. Seděl jsem na svém místě, v ruce jsem držel otěže a chystal se odejít, když jsem za sebou uslyšel hlasitou ránu. Otočil jsem se a zjistil, že mám v saních velkou díru. V mžiku se objevili skřítci a přivezli nám náhradní sáně - všechny dárky byly přeloženy, sobi zapřaženi do nových saní - ale všimli jsme si velkého problému. Sáně byly pro velké množství dárků příliš malé, pytel ze saní neustále sklouzával. Tehdy jsem si uvědomil, jak důležité jsou sáně s perfektní velikostí, a už nikdy jsem si nedokázal představit, že bych použil sáně špatné velikosti.

Pátý vánoční příběh

Když jsem se chystal přistát na střeše starého viktoriánského domu, podíval jsem se dolů a uviděl muže, který seděl sám u jídelního stolu s nožem a vidličkou v ruce - připravený jíst štědrovečerní večeři. Když jsem se podívala blíž, všimla jsem si, že vánoční čepice, kterou nedávno dostal a kterou si nyní nasadil na hlavu, mu byla příliš velká a sklouzla mu přes oči, takže nemohl jíst jídlo. Jak jsem si to užíval! Pokusil se sníst štědrovečerní večeři se zavázanýma očima. Ho Ho Ho!

Šestý vánoční příběh

Slyšeli jste, jak jsem jednou uvízl v komíně? Snědla jsem příliš mnoho sladkostí a moje velké břicho bylo příliš velké na to, aby se vešlo do komína - měla jsem pocit, že prasknu. Měl jsem černé vousy, všude saze a také mě brněl nos. Od té chvíle si vždycky pamatuji, že je strašně nepříjemné prolézat komínem se špatnou velikostí - neliší se to moc od nošení kondomu se špatnou velikostí.

Sedmý vánoční příběh

Už jsem vám někdy vyprávěl o tom, jak jsem byl v obchodním domě? Moje pomocnice byla nemocná a já jsem byla požádána, abych ji zastoupila. Obchod byl krásně osvětlený blikajícími vánočními světýlky a všichni byli velmi veselí, zatímco mi děti seděly na klíně a vyprávěly, co by si přály k Vánocům. Když mi jeden otec posadil své dítě na klín, zvedla jsem oči a všimla si, že jeho zelený vánoční svetr je mu příliš malý, takže mu bylo vidět břicho - vypadalo to strašně těsně. Zachichotala jsem se sama pro sebe, zatřásla svým velkým kulatým břichem a zeptala se dítěte, jestli bych neměla poslat jeho otci vánoční svetr, který by mu opravdu seděl? Doufám, že to je jediná věc, která se o letošních Vánocích nehodí! Ho Ho Ho.

Osmý vánoční příběh

Jednou o Vánocích jsme se skřítky v dílně balili zbytek vánočních dárků, abychom je druhý den roznesli, když jsme najednou uslyšeli, jak jeden ze skřítků začal otráveně křičet. Když jsme se přiběhli podívat, co se děje, uviděli jsme na stole čtvercovou krabici, ve které byl jen velmi malý kousek balicího papíru - skřítkův balicí papír byl příliš malý. Dárek si pořádně nezměřil a snažil se ho zabalit do malého papíru. Řekla jsem skřítkovi, aby si vždycky před zabalením dárku změřil, aby mu dokonale padl.

Devátý vánoční příběh

O Vánocích jsem byl svědkem toho, jak se rodina snažila vtěsnat krocana, o kterém si mysleli, že je ideální velikosti, do příliš malé trouby. Mysleli si, že to zvládnou, a tlačili a mačkali toho krocana do trouby - ale vešel se tam? Dveře se daly zavřít, ale krocan byl tak rozmačkaný, že se nemohl pořádně upéct, vytekla z něj šťáva a štědrovečerní večeře byla zkažená. Poučení z příběhu? Vždy si připravte troubu správné velikosti.

Desátý vánoční příběh

Kdysi dávno jsem byl svědkem opravdu hloupé chyby při zdobení vánočního stromku. Jedna rodina si koupila středně velký vánoční stromek a právě ho zdobila. Když vyndali pohádková světýlka z krabice a začali je omotávat kolem stromku, brzy zjistili, že nezměřili správnou délku, takže pohádková světýlka mohli omotat jen kolem vrcholu stromku a - ejhle - nemohli je ani zapojit do zásuvky, protože šňůra byla příliš krátká! Cítila jsem se tak špatně, že jsem jim poslala světla ve správné velikosti s radou, že před nákupem byste měli vždy měřit.

Jedenáctý vánoční příběh

Vzpomínáte si na příběh o muži, který šel do obchodního domu v malém vánočním svetříku, který mu neseděl? Příští rok přišel tentýž muž znovu - a přivedl s sebou své dítě. Koupil si nový vánoční svetr, ale tenhle vypadal hůř než ten, který nosil loni - byl mu o dvě čísla větší a všude na něm visela látka. Chudák - před koupí jen odhadl správnou velikost, takže mu ani jeden svetr pořádně neseděl. Šla jsem s ním do oddělení vánočních svetrů a ujistila se, že je jeho velikost určena a že si koupil správnou velikost - když se nezměříte, jak můžete vědět, jaká velikost je správná?

Dvanáctý vánoční příběh

Kdysi dávno byla moje žena požádána, aby přednesla vánoční projev o slavnostech na severním pólu. Pro tuto příležitost si upletla červenobílé punčochy, aby jí bylo teplo a příjemně. Během proslovu jí však punčochy neustále sklouzávaly dolů a musela si je znovu a znovu vytahovat. Manželka byla v rozpacích - upletla je o číslo větší. V tu chvíli zjistila, že není nic horšího než nosit špatnou velikost, a proto vždy dvakrát kontroluje, zda jí punčochy perfektně sedí, když si plete nové.

Ve dvanácti vánočních příbězích jste mohli vidět, co se stane, když máte špatnou velikost. Prozradíme vám tajemství, které vám bude připadat jako vánoční dárek: S kondomem Mister Size se již nemusíte obávat, že budete mít na sobě příliš malý kondom, který by mohl kdykoli prasknout, nebo příliš velký kondom, který vás plně neochrání, protože by mohl kdykoli sklouznout. Díky sedmi různým velikostem si vybere opravdu každý. Kondom, který sedí a má perfektní velikost, je skutečně dárkem pro každého!

Najděte si svou ideální velikost kondomu

Objevte různé dostupné velikosti kondomů v našem obchodě:

Přejděte přímo do obchodu

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - skutečně rovná práva při sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant: takhle jde sex jako po másle

Přečtěte si nyní