Skip to main content

Jarní probuzení: 5 tipů pro nezapomenutelné orgasmy

Kdo nemá rád intenzivní orgasmy? Někdy se náš sexuální život dostane do rutiny, kdy sexuální potěšení klesá - zde je pět tipů, jak letos na jaře zažít lepší orgasmy.

Více masturbujte

Ano, slyšeli jste správně - více masturbace vede k intenzivnějším orgasmům. Díky zkoumání své intimní zóny si nejen lépe uvědomíte své tělo, ale můžete také objevit nové a různé příjemné pocity a vjemy, které zvyšují sexuální potěšení a vybaví vás zasvěcenými znalostmi, o které se příště můžete podělit se svým partnerem. Pokud trpíte předčasnou ejakulací nebo orgasmy, které přicházejí příliš rychle, můžete prostřednictvím masturbace naučit své tělo čekat o něco déle. Funguje to například tak, že se na 30 sekund zastavíte, když cítíte, že se blížíte k vyvrcholení. Čím déle se zastavíte a naučíte se nespěchat, tím déle vydržíte, než dosáhnete vrcholu rozkoše, který vás dovede k závěrečnému orgasmu.

Nespěchejte s předehrou

Víme, že může být lákavé vynechat předehru a přejít rovnou k souloži, zejména pokud nemáte mnoho času nebo energie. Pokud však předehru vynecháte, připravíte se o celou řadu sexuálních potěšení, než dosáhnete orgasmu. Během předehry se v těle uvolňuje několik hormonů dobrého pocitu, které pomáhají zvýšit potěšení při vyvrcholení. Dopamin, neurotransmiter zodpovědný za honbu za rozkoší a odměnou, se uvolňuje během předehry a vede ke zvýšení pocitu rozkoše a očekávání, zatímco oxytocin, "hormon mazlení", pomáhá posilovat pouto a intimitu mezi vámi a partnerem. Předehra navíc pomáhá připravit tělo na pohlavní styk tím, že stimuluje erotogenní zóny, zvyšuje průtok krve do pohlavních orgánů, "zvlhčuje" vás a napíná svaly pro intenzivnější orgasmus. Pokud jste tedy v poslední době předehru vynechávali, je načase ji do svého sexuálního života opět vrátit - budete se divit, jak jste bez ní mohli žít!

Okořeňte svůj sexuální život novými polohami

Přiznejme si, že je snadné upadnout do sexuální rutiny, zejména pokud jste s partnerem již dlouho. Možná se při každém sexu rozhodneme pro své oblíbené polohy, s největší pravděpodobností je to buď misionář, kovbojka, nebo psí styl. Ale vzhledem k tomu, že Kámasútra obsahuje více než 64 poloh, existuje obrovské množství poloh a technik, o kterých jste možná neslyšeli a které mohou zvýšit šanci na intenzivnější a příjemnější orgasmus. Nalezení nové oblíbené polohy může být navíc skvělým způsobem, jak si vybudovat bližší pouto s partnerem, užít si zábavu a zároveň minimalizovat sexuální nudu. Pokud jste například nikdy nezažila vaginální orgasmus, změna polohy za účelem stimulace bodu G může vést k tomu, že zažijete větší sexuální potěšení a intenzivnější orgasmus.

Naučte se správnou techniku dýchání

Tantrické dýchání je technika, která může zvýšit sexuální potěšení a vést k intenzivnějším orgasmům tím, že zvyšuje citlivost, uvědomění a sexuální energii v našem těle. Děje se tak soustředěním se na pomalé, hluboké dýchání a zároveň představováním si toku sexuální energie procházející tělem během pohlavního styku. Předpokládá se, že tato technika zvyšuje průtok krve a citlivost v oblasti pohlavních orgánů, což vede k většímu vzrušení a sexuálnímu potěšení. Pokud tedy chcete zažít intenzivnější orgasmus, vyzkoušejte tuto techniku.

  • Dýchejte pomalu a zhluboka nosem po dobu asi 5 sekund.
  • Při nádechu byste měli cítit, jak se vám zvedá břicho - tomu se říká brániční dýchání a může pomoci zvýšit a kontrolovat sexuální vzrušení.
  • Zadržte dech na 1-2 sekundy.
  • Pomalu vydechujte nosem po dobu asi 5 sekund.

Čím více budete tuto techniku praktikovat, tím snadněji dosáhnete delších a intenzivnějších orgasmů.

Ujistěte se, že používáte správnou velikost kondomu

Jedním z největších mýtů je, že kondomy nejsou pohodlné - a tato mylná představa nemůže být dále od pravdy. Důvodem, proč někteří lidé nemají rádi kondomy, je to, že používají nesprávnou velikost, která snižuje sexuální potěšení a zároveň je na škodu bezpečnosti. Příliš velký kondom může při pohlavním styku sklouznout a snížit stimulaci a tření, pokud není na penisu těsný, zatímco příliš těsný kondom může skřípnout stvol a způsobit nepohodlí nebo snížený krevní oběh. Pokud se při nošení kondomu více zajímáte o samotný kondom nebo vám je nepříjemný, můžete se méně soustředit na sexuální prožitek a méně si užívat pohlavní styk. Chcete-li zvýšit své šance na intenzivnější orgasmus, ujistěte se, že používáte kondom správné velikosti. Využijte této příležitosti a určete si vhodnou velikost kondomu snadno a rychle.

Určete velikost kondomu nyní

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - skutečně rovná práva při sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant: takhle jde sex jako po másle

Přečtěte si nyní