Skip to main content

Tipy na letní sex: 7 způsobů, jak si v létě užít senzační sex

Léto je konečně tady a s ním přichází slunce, letní horko a žhavý letní sex. Výzkumy ukazují, že v letních měsících se naše sexuální touha zvyšuje a obvykle máme více sexu. Vědci tvrdí, že sluneční svit zvyšuje hladinu hormonů dobré nálady dopaminu a serotoninu a také hladinu testosteronu - cítíme se pak šťastnější a nadrženější.

Pokud se již cítíte rozpálení a zpocení, možná na sex nemyslíte, ale to by vám nemělo bránit v senzačním sexu. Přestože počasí není to jediné, co zvyšuje naši teplotu, zde je 7 tipů na letní sex, které vám pomohou užít si senzační sex v létě.

Tip na letní sex 1: Vyzkoušejte sex ve sprše.

Sex ve sprše je ideální způsob, jak se zchladit (nebo zahřát), když je horko jako v pytli. Není divu, že sex ve sprše patří k našim nejoblíbenějším, protože si při něm můžete zpříjemnit sexuální prožitek mnoha různými pocity. Ať už raději necháte vodu stékat po zádech, zesílíte smyslné doteky při mydlení, použijete sprchovou hlavici k vzájemné stimulaci nebo začnete předehru ve sprše a dokončíte ji později v ložnici, sex ve sprše je na vrcholu našeho seznamu možností senzačního letního sexu.

Tip na letní sex 2: Ochlaďte se kostkami ledu

Pokud jste při orálním sexu ještě nepoužili kostky ledu, pak jste přišli o velmi zvláštní trik. Nejenže se kostky ledu v ústech pomalu rozpouštějí a pomáhají vám se ochladit, ale chladivý pocit kostky ledu v kombinaci s teplem vašich úst a rtů zvyšuje rozkoš partnerových genitálií. Můžete také vzít kostku ledu a potírat jí erotogenní zóny, jako jsou vnitřní strany stehen nebo krk, abyste dosáhli dokonalé předehry. Pokud chcete jít ještě o krok dál, můžete pro zvýšení vzrušení kostek ledu použít také pásku přes oči. Takže až příště ucítíte, že teplota stoupá, popadněte kostky ledu a dopřejte partnerovi husí kůži.

Tip na letní sex 3: Ochlaďte své sexuální hračky

Dalším z našich oblíbených způsobů, jak se během vlny veder ochladit, je naplnit nádobu ledovou vodou (můžete přidat i kostky ledu) a nechat skleněnou nebo kovovou erotickou hračku chvíli chladnout. Před použitím ho můžete také dát asi na 10 minut vychladit do lednice. Chlad sexuální hračky při pronikání do partnera (nebo do sebe) vám poskytne vzrušující pocity a mravenčení.

Tip pro letní sex 4: Používejte chladné potraviny.

Vezměte svou oblíbenou zmrzlinu nebo vychlazenou šlehačku a potřete jí partnerovo tělo. Když na vaše tělo dopadne chladivý pocit, můžete svému partnerovi dopřát uspokojivý pocit, můžete mu dát pocítit teplo svého dechu, zatímco ho líbáte a olizujete. Ženy si prosím dávejte pozor, abyste si zmrzlinu nebo šlehačku nedávaly do blízkosti pochvy, protože cukr může způsobit kvasinkovou infekci, a to není pro nikoho příjemné.

Tip na letní sex 5: Buďte kreativní

Misionářská poloha může v horkém letním dni působit příliš "horkým a zpoceným" dojmem - dvě těla nad sebou jen vytvářejí větší tělesné teplo. Možná je tedy na čase vyzkoušet nové polohy, které zahrnují méně tělesného kontaktu. Obrácená kovbojka (kdy žena leží nahoře, ale stojí čelem k nohám partnera) a psí styl (kdy se jeden z partnerů předkloní a druhý ho vezme zezadu) by mohly být dvě alternativní polohy, které byste měli letos v létě vyzkoušet.

Tip na letní sex 6: Cítit chladný vánek

Možná to zní jednoduše, ale pocit chladivého vánku na kůži, když se cítíte vzrušení, je příjemný. Co může být lepšího než ochlazení v parném vedru během sexu? Ať už máte velkou zahradu, nebo si můžete dopřát odlehlé místo venku, zjistíte, že chladný vzduch umocňuje sexuální prožitek. Pokud nemůžete mít sex venku, můžete místo toho otevřít okno a přivést dovnitř čerstvý vzduch.

Tip na letní sex 7: Používejte kondomy

Pokud plánujete letní románek, může být lákavé vykašlat se na kondomy a jít na rande bez kondomu, ale rozhodně nechcete, aby vaše léto skončilo pohlavně přenosnou infekcí nebo rizikem těhotenství. Díky našim ultratenkým kondomům a dokonalé velikosti budete mít výhodu, že se budete cítit, jako byste neměli na sobě téměř žádný kondom, ale s bonusem, že vás nečeká žádné nepříjemné překvapení.

Koupit kondomy nyní

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - skutečně rovná práva při sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant: takhle jde sex jako po másle

Přečtěte si nyní