Skip to main content

Mister Size v italských lékárnách

Kondomy Mister Size si nyní můžete pořídit v prvních lékárnách v Itálii, pro které jsme získali prvního italského velkoobchodníka s lékárnami. Díky našemu lékárenskému velkoobchodu jsou nyní kondomy Mister Size mnohem snadněji a rychleji dostupné pro mnoho lékáren v Itálii, a proto se k vám jako uživatelům kondomů dostanou mnohem rychleji.

Naše první lékárna v Itálii

Dlouho předtím, než jsme získali titul prvního velkoobchodníka v Itálii, měla naše kondomy Mister Size ve svém sortimentu první lékárna v Brunecku v Jižním Tyrolsku. Lékárna Zieglauer Farmacia je tedy víceméně naším majákem na italském lékárenském trhu, odkud je nyní vaše vhodná velikost kondomu stále více rozšířena i v Itálii a je pro vás rychle a snadno dostupná.

Další informace pro koncové zákazníky

Chcete si koupit Mister Size v místní lékárně? Kromě mnoha lékáren v Německu je to nyní možné také v Itálii. Stačí se zeptat v lékárně, buď jsou kondomy již dostupné na místě, nebo vám je lékárník může objednat. Můžete je také odkázat na nás, pokud máte nějaké dotazy, nebo jim napovědět na našich webových stránkách.

Informace pro lékárníky

Pokud jste lékárník a chcete zařadit naše kondomy do svého sortimentu, připravili jsme pro vás speciální stránku se všemi informacemi, zdroji dodávek a marketingovými materiály. V případě jakýchkoli dotazů se můžete kdykoli obrátit na našeho lékárenského velkoobchodníka nebo přímo na nás.

Kontakt pro distribuci lékáren v Itálii:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Itálie)

Telefon: 0039-0471-913317
Fax: 0039-0471-915054
E-mail: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Další články

Udělejte z toho více - se sexuálními fantaziemi ve vaší osobní hlavě kino

Přečtěte si nyní

Jeden jako druhý - co znamenají různé tvary penisu

Přečtěte si nyní

Mají dnes lidé méně sexu?

Přečtěte si nyní