Skip to main content

Udělejte z toho více - se sexuálními fantaziemi ve vaší osobní hlavě kino

pět nápadů pro spokojený milostný život

Jde váš sexuální život jen tak tak a je čas na malou vzpruhu? Máte chuť vyzkoušet něco nového, ale nevíte jak? Nebo si jen chcete sami vytvořit pár smyslných chvil a užít si je naplno? Pak zapněte své mentální kino a nechte se unášet svými nejtajnějšími fantaziemi. Zde najdete několik zajímavých nápadů a myšlenek.

Jste na někoho naštvaní nebo nemůžete vypnout? Do kina pro duševně choré...

Osobní duševní kino má naprostou cenu zlata - i v každodenním životě. Například když vás nová šéfová neuvěřitelně rozčílí a vy si představíte, jak jí vyléváte svůj koktejl na hlavu. Nebo když řidiči autobusu praskne pneumatika zrovna ve chvíli, kdy se od vás chystá odjet. V našich myslích se věci na chvíli rozběhnou jinak a osladí nám tak den. Ať už je to malá fantazie o pomstě nebo myšlenky na dobrodružnou dovolenou, zatímco sedíme na nudné povinné přednášce.

A kino v hlavě je také docela v pohodě během sexu. Protože nám přesně ukazuje, co nás skutečně vzrušuje - mnohem víc než v jakémkoli pornu. A to nám pomáhá se do toho lépe dostat nebo jednoduše zařadit vyšší rychlostní stupeň. Pokud jste to ještě neudělali, zkuste to!

Jaké filmy se vám přehrávají v hlavě? - Nejoblíbenější sexuální fantazie

Můžeme se kdykoli sami rozhodnout, co nám v hlavě hraje v kině. Dopřejte si proto filmy, které vás baví a prospívají vám. Pokud jde o erotiku, existuje několik sexuálních fantazií, které jsou velmi oblíbené. Nechte se jimi inspirovat:

Sex s cizími lidmi

Mnoho lidí si rádo představuje sex na veřejnosti - třeba i s tajemnou novou známostí. Například při spontánním setkání na ulici v zapadlé uličce, při běhání v parku nebo na toaletě na diskotéce. Není divu - vždyť je v tom něco vzrušujícího a nečekané dobrodružství zní obecně dost vzrušujícím způsobem. Jiná otázka je, zda to chcete ve skutečnosti. Ale jako malý film pro duševní kino je naprosto doporučitelný.

Dobrodružství s dominancí a oddaností

Nejpozději od "Odstínů šedi" vzbuzují dominantní a bondage hry velkou touhu i mimo BDSM scénu. Představte si, jak se zcela odevzdáváte svému partnerovi a on rozhoduje, co máte dělat. Možná dokonce svázaný zcela nehybně v pěkně horké poloze. Sami se rozhodnete, jak daleko chcete zajít...

Sex s hvězdami nebo "váženými osobami

Vzrušující je také žhavé milostné dobrodružství s oblíbenou hvězdou, šéfem, profesorem nebo lektorem. Kdokoli ve vás vyvolal nečekané pocity - ve svém osobním duševním kině můžete dát volný průchod své touze a vychutnat si dobrodružství ve svých myšlenkách. Jak prozradila 25letá Isa časopisu Cosmopolitan, může to fungovat i se šéfem, kterého ve skutečnosti nenávidíte.

Trojka nebo skupinový sex

Být obsazen několika partnery najednou je ve skutečnosti poměrně rozšířená fantazie. I když většina lidí by to nikdy nezkusila doopravdy. Ale přinejmenším představa, že vás laská několik rukou a úst a že při sexu cítíte všechny ty úžasné možnosti najednou... to je docela sexy!

Tak co, už vám fantazie utíkají? Pak se nechte unést a užijte si představení...

"Když se zavře poslední pouto, najednou si uvědomím: teď už není cesty zpět. Jsem mu zcela vydán na milost a nemilost. A zároveň ve mně doutná zvědavost: co mi teď udělá? Celé tělo mě brní a já s napětím čekám. Zdá se to jako půl věčnosti. A když mi konečně jeho ruce sklouznou po stehnech, projede to mnou jako..."

Nemám mít výčitky svědomí, když při sexu myslím na něco jiného? A jsou mé fantazie skutečně normální?

Samozřejmě, stejně jako v mnoha jiných oblastech života, i zde se často objevují obavy ohledně osobního prostoru: není k partnerovi bezohledné, když během sexu myslím na něco jiného? Nebo hůř, o někom jiném?

A jistě, může se to zdát divné - možná dokonce trochu jako podvádění druhé osoby. Dokud si neuvědomíme, proč vůbec zapínáme hlavní kino: Abychom se rozjeli a zablokovali ostatní hloupé myšlenky. Protože je jistě příjemnější oddávat se v hlavě žhavým fantaziím než během sexu myslet na stres v kanceláři nebo na dlouho odkládané daňové přiznání. Nebo co si myslíte vy? Pokud svého partnera milujete a nemyslíte už na někoho jiného, jsou malá dobrodružství ve vaší mysli naprosto v pořádku. Nakonec budete mít oba lepší sex.

Mimochodem, totéž platí i pro povahu našich fantazií - bez ohledu na to, jak těžké nebo zvláštní se mohou zpočátku zdát. V kině v hlavě můžeme prožívat vše, co si v reálném životě nechceme připustit. Nemusíme mít žádné zábrany ani špatné svědomí. Dokonce i fantazie, jako je znásilnění lupičem, jsou mnohem častější, než si většina lidí myslí. A pokud vám připadají sexy myšlenky, které by mohly být pro ostatní nechutné? No a co! Koneckonců je to vaše hlavní kino a vy určujete program. Bez obtěžujících tabu. Pokud jsou zvířata a děti vynechány, je v podstatě vše v pořádku. Tak se oddejte svým tajným fantaziím a nedělejte si starosti s tím, co si o nich myslí ostatní. Často mají své vlastní špinavé fantazie, které by nikdy neprozradili.

"Když přednáška skončí, všichni se zvednou a opustí přednáškový sál. Najednou ucítím na hrudi ruku, která mě donutí prudce zastavit. Ještě ti chci něco říct. Náš profesor se na mě podívá s přísným výrazem a já mám najednou nohy měkké jako máslo. Jde o esej? Neměl jsem to psát tak provokativně. Pak ale řekne: To, co jste napsal, se mi velmi líbilo. A přimělo mě to být zvědavý. Ještě bych s vámi rád blíže probral jednu věc..."

A pokud samotná představivost nestačí...?

Někdy chceme jít ještě o krok dál a vyzkoušet si své sexuální fantazie v reálném životě. Není to tak těžké - koneckonců existuje spousta dalších lidí, kteří to cítí stejně. Na seznamovacích platformách můžete najít vhodné spoluhráčky pro své fantazie, pokud jasně sdělíte svá přání. Někdy se to může stát zcela nečekaně v baru, v supermarketu nebo ve vašem vlastním vztahu, jakmile je to konečně řečeno. Jediné, co je důležité, je, abyste si vše předem vyříkali. Aby bylo jasné, co chcete a kde jsou hranice. A ve vašich fantaziích mohou jít pod stůl, ale v reálném životě samozřejmě vždy platí: nezapomeňte na kondomy.

"Chytne mě svýma velkýma rukama a pevně mě přitiskne ke zdi. Líbáme se, zatímco já hledám zip jeho džínů a konečně ho chytám. To, co pak cítím, mě těší. Vyhrne mi šaty a vnikne do mě. Před chvílí jsem se bála, že nás někdo sleduje. Teď mě ta myšlenka ještě víc povzbuzuje..."

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - opravdu správný způsob, jak dosáhnout rovnosti v sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant - aby sex šlapal jako hodinky

Přečtěte si nyní