Skip to main content

Můj kondom je Mister Size

Uživatelé kondomů, kteří již vyzkoušeli několik kondomů, nám opakovaně píší, že našli svůj kondom v MISTER SIZE. To nás samozřejmě těší, a proto jsme chtěli vědět přesně a také dát vědět ostatním o jejich zkušenostech s MISTER SIZE: Proto jsme zahájili kampaň "Můj kondom je MISTER SIZE".

Uživatelé MISTER SIZE nám mohli napsat o svých zkušenostech s MISTER SIZE a na oplátku obdrželi 36 balení MISTER SIZE.

Zde jsou výsledky a zpětná vazba od testerů:

Jsme spolu už několik let a nechceme děti. Moje přítelkyně velmi dbá na zdraví a je přesvědčená veganka. Zatím jsme měli problém s tím, že kondomy jsou na mě poměrně volné. Proto jsme se ani jeden z nás nedokázali pořádně uvolnit, protože jsme se vždycky trochu báli, že nám kondom sklouzne nebo že z něj vyteče sperma. Společný orgasmus? Opravdu obtížné.....! Moje přítelkyně viděla MISTER SIZE v drogerii Müller a okamžitě přinesla tuto TESTOVACÍ SADU. Oba se teď cítíme s velikostí 49 opravdu pohodlně, nic neklouže. Opravdu se cítíte dobře. Mister Size tedy není jen můj kondom, ale skutečně náš kondom.

Andreas, 38 let

Jedna z mých oblíbených influencerek, která je sama maminkou, představila MISTER SIZE. Myslím, že kondomy jsou pro nás skvělé, protože chceme další dítě, ale ještě ne. Bohužel, můj miláček má s kondomy problémy s erekcí a není to žádná legrace. Vyzkoušeli jsme tedy MISTER SIZE v jeho velikosti. Je to opravdu rozdíl. Bez kondomu je stále nejlepší, ale MISTER SIZE je rozhodně dobré řešení. Protože v jeho velikosti není téměř žádný výběr, MISTER SIZE není jen můj kondom, ale náš kondom.

Celina, 31 let

Moje vztahy obvykle netrvají dlouho. Kromě toho mám při užívání pilulky obrovské vedlejší účinky. Kondomy jsou proto pro mě tou správnou antikoncepcí. Bohužel jsem od mužů vždycky musel slyšet, že nechtějí používat kondomy, protože jim odříznou krev a oni pak neudrží erekci, a to je vlastně pravda..... Pak mi kamarádka doporučila MISTER SIZE. A skutečně, když kondomy sedí, je otázka, zda kondom ano nebo ne, mnohem menší. Navíc jsou opravdu příjemné a věrné na dotek! Vždycky mám s sebou pro jistotu několik velikostí. Proto je MISTER SIZE můj kondom.

Sandra, 32 let

Byl jsem šťastně svobodný po dobu 2 let a v režimu trvalého randění, ale kondomy od Durexu a Ritexu se nehodily tak dobře a často zabily vibrace během sexu, protože pocit nebyl tam. Jakmile žena trvala na tom, abychom použili kondom, spíše mě to odradilo, a to mě trochu vyvedlo z míry. Pak jsem objevila reklamu Mister Size na Lovoo a objednala si zkušební balení v největší velikosti a velikost 64 dokonale seděla. Od té doby už pro mě není problém používat kondom a není pro mě důležité, zda s ním nebo bez něj, protože oba fungují skvěle a jsou velmi smyslné. Pro mě už to bez Mister Size nejde, i když je to antikoncepce, pořád to teď hraju na jistotu, aniž bych se musela vzdát toho intenzivního pocitu.

Ben, 29 let

Můj kondom má velikost MISTER SIZE! Platí to i pro vás? Pak nám napište své podrobné zkušenosti se souhlasem s jejich zveřejněním zde a my vám jako poděkování zašleme balení 36 ve vaší velikosti.

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - skutečně rovná práva při sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant: takhle jde sex jako po másle

Přečtěte si nyní