Skip to main content

Zahájení prodeje ve Velké Británii a nové anglické webové stránky

S potěšením oznamujeme, že společnost Pasante Healthcare jako distributor pro Velkou Británii zahájila prodej a je k dispozici všem prodejcům ve Velké Británii. Tímto okamžikem byly také spuštěny anglické webové stránky jako informační a prodejní platforma pro MISTER SIZE na ostrově. Objevte nyní naše nové webové stránky a veškeré informace o možnostech nákupu na adrese www.mistersize.co.uk.

Kondomy ve Velké Británii

Přestože některé kondomy můžete ve Spojeném království získat zdarma od NHS, jedná se o standardní kondomy. S Mister Size si můžete vybrat ze 7 velikostí kondomů a získat svůj dokonalý kondom. Kromě toho je Mister Size obzvláště tenký, a proto je věrný na dotek, ale stejně bezpečný jako standardní kondom. Dokonalá velikost může být dokonce bezpečnější, protože kondom nesklouzne, pokud je příliš velký. Pokud je kondom příliš malý, zužuje váš penis, méně ho cítíte a kondom se snadněji protrhne. Proto se vyplatí používat kondomy Mister Size, pocítíte rozdíl.

Kde koupit Mister Size

Při uvedení značky Mister Size na trh ve Velké Británii budou k dispozici následující obchody:

Kontakt na prodejce

Jste maloobchodní prodejce ve Spojeném království a chcete naše kondomy Mister Size dostávat bez cla a rychle. Pak se obraťte přímo na našeho distributora pro Velkou Británii:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - skutečně rovná práva při sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant: takhle jde sex jako po másle

Přečtěte si nyní