Skip to main content

10 dobrých důvodů pro skvělý sex (nejlépe tady a teď)

Mezi prací, Instagramem a daňovými přiznáními někdy není snadné najít si čas na pár šťastných chvil intenzivní pospolitosti. A než se nadějete, spokojený sexuální život jde stranou - jako se to v dnešní době stává stále více mladým lidem. Je tedy nejvyšší čas s tím něco udělat a vrátit tyto chvějivé okamžiky do každodenního života. Abychom vás motivovali, připravili jsme pro vás 10 přesvědčivých důvodů, proč si užít skvělý sex právě teď a tady. Vše ostatní je na vaší fantazii...

1. dokonalý lék na každodenní stres

Proč nepřerušit začarovaný kruh a neudělat to naopak? Místo toho, aby vám každodenní stres ničil sexuální život, využijte skvělý sex k tomu, abyste na chvíli odložili každodenní stres. Tímto způsobem vytvoříte ty nejlepší podmínky pro fantastický den hned dvěma způsoby. A poté se s dobrým pocitem štěstí vraťte do práce.

Sex je zdravý - a jak!

Jistě, není to ten nejzajímavější důvod, ale sex je skutečný zázračný lék, pokud jde o zdraví: posiluje imunitní systém a zvyšuje vaše šance, že další vlnu nachlazení přečkáte bez úhony. Sex může mít také pozitivní vliv na krevní tlak a snižuje riziko srdečních onemocnění. Pravidelná ejakulace udržuje prostatu v dobrém stavu a snižuje riziko rakoviny prostaty.

Naplněný sexuální život prospívá i psychice. Endorfiny a "hormon přítulnosti" oxytocin, které se uvolňují při sexu, posilují naši pohodu. A tím vytvořit malou ochrannou zeď proti negativním pocitům a depresivním náladám. 3.

3. a má také bolest tišící účinek

K úlevě od bolesti nepotřebujete vždy tablety. Endorfiny totiž mohou mít při orgasmu velmi podobný účinek. Kromě rozptýlení je vaše tělo ve skutečnosti méně citlivé na bolest. Uvolnění svalů může dokonce znamenat, že bolesti hlavy nebo zad po něm odezní.

4. sex dodává vašemu charismatu něco navíc.

Všimli jste si někdy, jak vypadáte, když jste právě měli sex? Nebo jste to zažili u jiných? Váš zevnějšek má najednou něco do sebe a i uvnitř se cítíte docela dobře. Pokud tedy chcete na příštím večírku udělat dobrý dojem, dopřejte si předtím jedno kolo v ložnici nebo na kuchyňském stole. Nebo dokonce rychlovka před další schůzkou? Pokud se vám to zdá správné, proč ne!

5. sex je dobrodružný a kreativní

V extatické souhře vašich těl můžete žít naplno a dát průchod své kreativitě. S dobrodružnými fantaziemi, hraním rolí a vším, co vás napadne. Užijte si tento krátký čas a ukažte nám, co umíte! A pokud potřebujete trochu popostrčit, nechte se inspirovat našimi sexuálními fantaziemi ve svém osobním kině.

6. účes!

Mnozí to zkoušeli, ale je to naprosto nemožné! Protože účes po sexu prostě nelze obnovit. A vypadá to perfektně - takovým tím uvolněným, divokým způsobem. Zbývá tedy pravděpodobně jediné řešení: osvědčená metoda s intenzivním milováním.

7. obtížné rozhovory jsou obvykle mnohem uvolněnější po sexu

Prožíváte spolu stresující období a vaše emoce vřou? Těžko tomu uvěřit - ale právě v takových chvílích dokáže sex s make-upem někdy zázraky. Poté, co se vám podařilo uvolnit nahromaděnou energii a alespoň trochu se fyzicky sblížit, vypadá to často mnohem uvolněněji. Využijte příjemných pocitů a znovu si o všem v klidu promluvte. Nebo se na něm vyspi a chvíli si užívej tu blízkost. Většina problémů se pak zdá být mnohem menší a můžete společně najít dobré řešení.

8. a také se lépe spí

Nemůžete usnout a jen se otáčíte na peřinách sem a tam, zatímco hlava prostě nechce vypnout? Pak se v posteli převalujte opravdu bouřlivě - společně v hlubokém objetí se svou drahou polovičkou (ale samozřejmě jen pokud je vzhůru a připravená). Užijte si opojení, pár něžných polibků a pravděpodobně brzy usnete jemným spánkem. Mimochodem, to je také způsobeno již zmíněným "hormonem mazlení" oxytocinem.

A jako malé poděkování za pomoc při usínání si můžete druhý den ráno jednoduše přinést snídani do postele.

9 Malé vyvrcholení zvyšuje sebevědomí

Po sexu máte nejen lepší celkový pocit než obvykle - cítíte se také sebevědoměji. Pokud tedy potřebujete trochu povzbudit nebo správně naladit, abyste se konečně odvážně a neústupně dožadovali dlouho očekávaného zvýšení platu: Jen využijte malé zvýšení ega při milování. A pokud máte chuť: účes si nechte! Protože víme, že je to naprosto kouzelné!

10. upřímně: zasloužíte si to!

Ale počkejte chvíli! Proč bychom vůbec měli přemýšlet o tom, proč bychom měli mít sex? Koneckonců, je to moc hezké a upřímně řečeno: zasloužíte si to. Nejen dobrý sex, ale naprosto skvělý sex. V jakékoliv variantě, která vám udělá radost. Tak ať ten lamelový rám pořádně zavrzá, protože je čas na akci a dobré pocity!

Užívání si skvělého sexu - bez ohledu na to, zda je k tomu dobrý důvod

Ať už k tomu máte dobrý důvod, nebo na to máte spontánní chuť: dopřejte si společné chvíle přesně tehdy, když na ně máte chuť. A samozřejmě je mnohem důležitější než dobré důvody pro sex něco jiného: abyste se nenechali příliš ovlivnit všudypřítomným každodenním stresem, příliš malým množstvím času a mnoha dalšími věcmi. Vždycky si totiž najdeme důvod, proč sex nemít. Zda jsou pro nás skutečně dobré, je však zcela jiná otázka. Což lze nejlépe zodpovědět, až si příště užijete skvělý sex...

Mister Size
Další články

Udělejte z toho více - se sexuálními fantaziemi ve vaší osobní hlavě kino

Přečtěte si nyní

Jeden jako druhý - co znamenají různé tvary penisu

Přečtěte si nyní

Mají dnes lidé méně sexu?

Přečtěte si nyní