Skip to main content

12 nejlepších tipů na flirtování v létě

Léto je nejlepší čas na flirtování. Dny jsou delší, noci kratší a lidé jsou obecně uvolněnější a natěšenější. Pokud tedy hledáte flirt, jste na správném místě. V tomto článku se s vámi podělíme o 12 nejlepších tipů na letní flirtování. S těmito tipy zaručeně uspějete a užijete si spoustu zábavy.

Nezáleží na tom, zda jste svobodní, nebo máte partnerský vztah.

Naše tipy na letní flirtování se na první pohled mohou zdát zajímavé pro nezadané, kteří hledají novou známost, ale mohou je využít i páry. S některými tipy bude váš partner jistě rád, když je využijete a budete s ním trochu flirtovat, což udrží váš vztah svěží a vzrušující:

  1. Správné oblečení: Oblečte se letně a ležérně, ale dejte si pozor, abyste nebyli příliš odhalení.
  2. Usmívejte se a navazujte oční kontakt: Při rozhovoru se často usmívejte a udržujte oční kontakt.
  3. Řeč těla: Věnujte pozornost řeči svého těla a snažte se působit otevřeně a přátelsky. Ukažte, jak moc si léto užíváte.
  4. Konverzace: Udržujte konverzaci živou a zajímavou, ale vyhněte se tomu, abyste mluvili příliš o sobě nebo jen o sobě.
  5. Projevte zájem: Projevte zájem o druhou osobu a zeptejte se jí na její koníčky a zájmy.
  6. Pochvala: Pochvalte druhou osobu, ale dejte si pozor, abyste to nepřehnali.
  7. Humor: Buďte vtipní a snažte se druhého rozesmát.
  8. Vyzkoušejte něco nového: Vždycky jste chtěli jet na výlet na čtyřkolce nebo vyzkoušet nový sport? Vyzkoušení nových věcí, jako jsou sporty nebo akční akce, je skvělý způsob, jak si najít nové přátele! Často je snadné najít příležitost k malému flirtu.
  9. Zůstaňte věrní sami sobě: Je důležité, abyste vždy zůstali sami sebou a nic nepředstírali. Nikdo nemá rád vytahovače nebo lháře. Buďte upřímní a autentičtí, pak se dobrá konverzace s tím správným člověkem obvykle povede sama.
  10. Zůstaňte zapamatovatelní: Představte se svým jménem, abyste si vytvořili jistou formu blízkosti a důvěry a nebyli jen tak někdo. Navíc si vás možná někdo zapamatuje a bude z toho víc.
  11. Otevřete oči: Využijte léto a mějte oči otevřené, když jste venku, a seznamte se s novými zajímavými lidmi pro flirt. Snažte se navázat kontakt pouze očima, protože k upoutání pozornosti často stačí hluboký pohled následovaný úsměvem. Studie prokázaly, že oční kontakt byste měli udržovat alespoň 2 sekundy, aby druhá osoba pochopila vaše záměry.
  12. Neztrácejte odvahu: I když to nevyjde, neztrácejte odvahu. Flirtování je hra a nemusí se změnit ve velkou lásku. Ne každý pokus se povede. Nenechte si proto zkazit dobrou náladu a užijte si léto.

S našimi tipy určitě zvládnete flirtovací léto s lehkostí. Ale vždy pamatujte: Pokud chcete prohloubit známost, vždy dbejte na svou bezpečnost a nezapomeňte mít u sebe vždy správné kondomy.

Koupit kondomy nyní

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - opravdu správný způsob, jak dosáhnout rovnosti v sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant - aby sex šlapal jako hodinky

Přečtěte si nyní