Skip to main content

Kondomy zdarma pro studenty v Německu

Kondomy zdarma pro všechny? To je v mnoha zemích již dlouho běžnou praxí. Francie také nedávno rozhodla, že všichni mladší 26 let mohou v lékárnách získat kondomy zdarma. Jedním z důvodů tohoto politického rozhodnutí je rychle rostoucí počet případů sexuálně přenosných chorob.

My v MISTER SIZE jsme těmito statistikami zděšeni a společně se společností Spondoms bychom rádi upozornili na to, jak důležitá je antikoncepce s kondomy.

"V posledních letech v Německu prudce vzrostl počet nakažených mnoha pohlavně přenosnými chorobami. Jsme tím velmi znepokojeni a chceme s tím něco udělat," říká Luis Gunga, jeden ze zakladatelů společnosti Spondoms.

Proto nyní spolupracujeme na tom, aby se mladí lidé v Německu mohli snadno dozvědět o kondomu a bezpečné antikoncepci. Studenti některých univerzit a vysokých škol proto od minulého týdne (3. týden / 2023) dostávají kondomy MISTER SIZE zdarma. Kampaň byla zahájena v kampusu Vysoké školy aplikovaných věd Rýn-Mohan ve Wiesbadenu, kde byl otevřen první automat na kondomy, který si může každý student vyzvednout. Další automaty s kondomy MISTER SIZE byly tento týden instalovány na univerzitě Leuphana v Lüneburgu a na TH Köln v Kolíně nad Rýnem.

Protože kondom chrání správně pouze tehdy, když se netrhá nebo nesklouzává, je v tomto zásobníku zastoupeno všech 7 velikostí kondomů MISTER SIZE. Kromě toho je k dispozici měřicí pásmo Mister Size, s jehož pomocí můžete snadno a rychle změřit, která velikost kondomu vám nejlépe padne. Na jedné straně se tím zvyšuje bezpečnost antikoncepce a na druhé straně je pravděpodobnější, že kondomy budou použity, pokud budou pohodlně sedět.

Celkově byl projekt studenty vnímán velmi pozitivně. "Očekáváme, že projekt bude velmi dobře přijat a bude dobře využit zejména na mnoha akcích naší AStA," říká o projektu Max z AStA na univerzitě v Lüneburgu. Studenti jsou obzvláště rádi, že kondomy MISTER SIZE jsou k dispozici v různých velikostech, což v budoucnu sníží počet nehod.

Jsme rádi za skvělou zpětnou vazbu od studentů na naše kondomy MISTER SIZE a děkujeme společnosti Spondoms za zajímavou spolupráci.

Pro všechny, kteří na univerzitě nedostanou ty správné kondomy, a přesto chtějí bezpečně používat správné kondomy, nabízíme naše cenově výhodné zkušební balíčky Mister Size, které vám pomohou začít.

Objevte nyní zkušební balení Mister Size

Mister Size
Další články

Dobrý sex nemusí být dokonalý

Přečtěte si nyní

Pilulka - skutečně rovná práva při sexu?

Přečtěte si nyní

Kondomy a lubrikant: takhle jde sex jako po másle

Přečtěte si nyní