Skip to main content

Používání prošlých kondomů: 23 překvapivých životních tipů

Pokud vás zajímá, zda ještě můžete používat prošlé kondomy, jste na správném místě. Zde se dozvíte, proč není dobrý nápad používat staré kondomy při sexu a jak je můžete místo toho znovu použít.

Jsme si jisti, že budete překvapeni, k čemu všemu můžete kondomy použít.

Lze prošlé kondomy použít k sexu?

Prošlé kondomy jsou obecně stále použitelné a netoxické, bez ohledu na to, zda jsou prošlé 1, 2, 3, 4 měsíce nebo dokonce déle. Přesto byste je však neměli používat k sexu, protože latex se časem stává porézním.

To znamená, že čím je kondom starší, tím větší je riziko, že se při sexu protrhne. Proto je lepší si včas koupit nové kondomy ve správné velikosti. a skladovat jeabyste předešli nehodám s kondomy Neštěstí s kondomy.

Jak můžete místo toho znovu použít staré kondomy?

Naštěstí existuje mnoho různých způsobů, jak prošlé kondomy znovu použít. Zde je 23 nejlepších životních hacků a nápadů.

1. Vodotěsnost chytrých telefonů, fotoaparátů a dalších věcí uvnitř kondomu.

Zastihl vás nečekaně silný déšť? Nebo chcete pořídit parádní fotky pod vodou? Nebo jste byli pozváni na vodní bitvu? Pak můžete svá elektrická zařízení, tašky a pasy snadno ochránit prošlým kondomem.

Jednoduše kondom rozbalte, v případě potřeby setřete lubrikant, vložte předmět do kondomu a zavažte jej. Tímto způsobem lze dokonce stále ovládat i chytrý telefon.

2. Chraňte rány a náplasti před vodou pomocí starých kondomů

Špinavá voda nebo vlhkost mohou snadno způsobit infekci otevřených ran, pokud s nimi přijdou do styku. Z prošlého kondomu můžete rychle vyrobit dočasný vodotěsný obvaz.

Kondom rozbalte, odstřihněte špičku a poté jej přetáhněte přes postiženou část těla.

POZOR: Kondom sundejte co nejdříve, protože v závislosti na části těla a velikosti kondomu může kondom bránit průtoku krve.

3. Kondomová opěrka zápěstí do kanceláře nebo domů

Pracujete hodně u počítače a bolí vás zápěstí? Pak můžete staré kondomy rychle znovu použít jako opěrku zápěstí.

Stačí kondom naplnit vodou nebo pískem, svázat ho do uzlu a umístit pod zápěstí.

4. Použijte prošlé kondomy jako relaxační antistresový míček

Máte hodně stresu, protože vám zákazníci, kolegové, rodina, přátelé nebo známí rádi lezou na nervy? Pak si z prošlých kondomů vyrobte stresový míč.

Kondomy otevřete, naplňte pískem nebo podobným materiálem a zavažte. Pokud chcete, můžete si svůj nový stresový míček i namalovat.

5. krém na boty, aby se vaše boty leskly gumou.

Jsou vaše kožené boty nebo sandály matné a zoufale potřebují před další akcí trochu lesku? Pak rychle rozbalte kondom a boty namažte. Mazací gel jim dodá přirozený a trvalý lesk.

6. Použijte staré kondomy jako gumičky

Potřebujete utěsnit igelitový sáček nebo přidržet několik věcí pohromadě a nemáte doma žádné gumičky? Žádný problém! Jednoduše vyndejte starý kondom, odstraňte z něj případný lubrikant a pak ho rozstříhejte na malé proužky.

Gumičky z kondomů pak můžete použít jako běžné gumičky.

7. Otevřete těsné šroubovací uzávěry s prošlými kondomy

Máte sklenici nebo jinou nádobu se šroubovacím uzávěrem, který prostě nemůžete otevřít? S prošlým kondomem to určitě půjde.

Kondom rozbalte, v případě potřeby setřete lubrikant a poté kondom nasaďte na víčko. Dodatečný odpor zaručí, že se vám nádobu podaří otevřít.

8. Chladicí polštářky a chladicí obaly na kondomy pro opakované použití

Z prošlých kondomů můžete také vyrobit skvělé opakovaně použitelné chladicí polštářky a chladicí obaly. Můžete je použít ke chlazení zranění nebo potravin na cestách.

Stačí kondom naplnit studenou vodou, zavázat ho na uzel a vložit na několik minut nebo hodin do mrazáku, podle toho, jak chladný a těsný ho chcete mít.

9. Použijte prošlé kondomy jako nepromokavé ponožky nebo rukavice.

Nechce se vám namáčet si nohy nebo sahat do tekutiny, které byste se raději nedotkli, bez rukavice? Pak vytáhněte kondomy! Stačí si je přetáhnout přes nohy nebo ruku.

POZOR: Dbejte na to, abyste kvůli lubrikantu neuklouzli, a nechte kondom na nohou nebo na rukou jen co nejkratší dobu. V závislosti na velikosti kondomu by mohl bránit průtoku krve. 10. Vezměte si kondomy na ruku a přiložte je k sobě.

10. Opakovaně používejte prošlé kondomy jako sáčky a náhražky sáčků do mrazničky.

Zbytky jídla nebo jiné věci potřebujete převézt nebo uložit a nemáte po ruce sáček nebo tašku do mrazáku? Pak můžete jednoduše znovu použít jeden z prošlých kondomů. Stačí kondom naplnit, zavázat na uzel a uschovat.

11. Použijte staré kondomy jako nouzovou láhev na pití na cestách.

Ocitli jste se v nouzové situaci nebo potřebujete z jiných důvodů přenášet pitnou vodu? Pak jsou vaše staré kondomy ideálními partnery. Jednoduše je naplňte vodou a zavažte. Pro větší ochranu vložte kondom do silné ponožky, abyste ho ještě více odpružili.

12. Rozdělejte oheň pomocí prošlých kondomů

Jste v nouzové situaci a potřebujete rozdělat oheň? Tento life hack, vám s tím pomůže, dokud svítí slunce. Naplňte kondomy velkým množstvím vody z nedaleké vodní nádrže nebo spoustou sněhu, aby roztál, a zavažte je.

Pak na něj položte slámu, suchou trávu nebo jiný troud a naplněný prezervativ po stranách roztáhněte. Tím byste měli získat nahoře poměrně rovnou plochu a dole vybouleninu. Když skrz ni projde slunce, zaostří se a váš troud začne hořet.

13. používat staré kondomy na vaření

Staré kondomy můžete použít i na vaření. Je to sice poněkud zvláštní nápad, ale je proveditelný. Pokud umíte japonsky, existuje dokonce kuchařka kondomů, kterou si můžete koupit.

14. Použijte znovu prošlé kondomy jako dekoraci na párty a balónky

Bez zábavných dekorací a balónků je každá párty automaticky poloviční zábavou. Pokud za ně nechcete utrácet další peníze, můžete si z kondomů vyrobit zábavné dekorace.

Nafoukněte je, pomalujte, naplňte nebo je použijte jiným způsobem. Jediným omezením je vaše kreativita.

15. Použijte staré kondomy jako zarážky na dveře.

Chcete zabránit tomu, aby se vaše dveře zabouchly kvůli průvanu nebo aby narazily do zdi? Pak můžete znovu použít staré kondomy jako zarážky dveří. Jednoduše naplňte kondom pískem nebo zeminou, svažte jej na uzel a umístěte před nebo za dveře.

Pokud již nebude správně držet, můžete z něj smýt prach a bude opět jako nový.

16 Prošlé kondomy jako těžítka

Samozřejmě můžete použít kámen nebo jiné drahé těžítko, ale těžítko z kondomů je mnohem zábavnější a levnější.

Omyjte z kondomu lubrikant, naplňte ho pískem, hlínou, kamínky nebo jiným materiálem, zavažte ho a máte hotovo.

17. Vyrobte si z prošlých kondomů zábavné kostky ledu.

Pokud chcete své hosty překvapit něčím speciálním, kostky ledu z kondomů jsou zábavným a originálním nápadem. Vše, co potřebujete, jsou prázdné ruličky od toaletního papíru, prošlé kondomy, voda a mrazák.

  1. Umístěte role tak, aby byl otvor na stole nebo směrem k vám.
  2. Poté vyjměte kondomy a rozbalte je o něco dále, než jsou vysoké role toaletního papíru.
  3. Poté kondomy zavěste zavřenou stranou dolů do ruliček od toaletního papíru a natáhněte kondom přes ruličku.
  4. Nyní by měl být připevněn tak, abyste jej mohli naplnit vodou.
  5. Když jste kondomy naplnili vodou, vložte je na několik hodin do mrazničky.
  6. Když jsou kostky ledu úplně tvrdé, můžete je z role vyjmout, na vteřinu je prohnat pod teplou vodou a pak kondom jen stáhnout.

Máte hotovo.

18. Znovu použijte staré kondomy k odstraňování vodního kamene

Voda z kohoutku nebo sprchové hlavice neteče správně nebo stříká na všechny strany? Pak je čas na odstranění vodního kamene. Pokud se vám však nechce nebo nemáte možnost demontovat celou vodovodní baterii, můžete ji odvápnit i pomocí kondomů.

Jednoduše naplňte kondom trochou vody, octa nebo kyseliny citronové a přetáhněte kondom přes kohoutek. Nyní jej upevněte několika gumičkami a nechte nasáknout. Čím silnější ocet používáte, tím více byste ho měli naředit, aby se vám vodovodní kohoutky nezabarvily.

19. použijte prošlé kondomy jako prak

Z prošlých kondomů si můžete snadno vyrobit praktický prak. Potřebujete pouze kondom, papírový kelímek a nůž nebo nůžky.

Nejprve kondom rozbalte a přetáhněte jej přes otvor papírového kelímku. Poté kelímek otočte dnem vzhůru a nožem nebo nůžkami odstřihněte dno. Hotovo.

Nyní můžete vrhat projektily otvorem do kondomu a poté držet papírový kelímek a kondom, zatímco druhou rukou vytahujete kondom.

20. Znovu použijte prošlé kondomy jako gumičky do vlasů.

Pokud máte dlouhé vlasy a nemáte po ruce gumičku, můžete znovu použít starý kondom a vytvořit si rychlou gumičku. Kondom rozbalte, úplně ho rozviňte a odstřihněte kroužek u otvoru kondomu.

Získáte gumičku do vlasů.

21. Použijte staré gumičky jako náhradu čepice

Existují 2 varianty tohoto kondomového lifehacku. První spočívá v tom, že vezmete kondom a prostě ho přetáhnete přes otvor nádoby, aby se do nádoby nic nedostalo.

U 2. varianty kondom nafouknete, pak jej nasadíte na otvor, 2. rukou na kondom silně zatlačíte a zároveň vypustíte vzduch. To způsobí, že se kondom kolem otvoru nádobky uzavře.

22. Opakovaně používejte kondomy jako protiskluzový povlak

Tento hack funguje téměř stejně jako 2. varianta předchozího triku. Nejprve kondom rozbalte, rozviňte a odstraňte lubrikant. Poté jej nafouknete a přitisknete na něj například sklenici, přičemž opět vypustíte vzduch. Tím se kondom utáhne kolem dna sklenice a zabrání se jeho sklouznutí.

23. Vyrobte si DIY kondomového skřítka ze starých kondomů

Pomocí tohoto upcyklačního triku na staré kondomy si můžete vyrobit krásné dekorace do domácnosti. Zde je to, co potřebujete:

  • Kondomy
  • Řemeslnou a modelovací hlínu
  • Trychtýř (lze vyrobit z papíru)
  • Sponky a/nebo provázek
  • Barvy

A takto si postavíte svého kondomového skřítka:

  1. Rozbalte kondom a rozbalte ho
  2. Vezměte trychtýř a naplňte kondom řemeslným betonem.
  3. Kondom zavažte a uzel upevněte svorkou nebo provázkem nad kondomem, abyste získali tvar špičatý nahoru.
  4. Beton nechte alespoň 24 hodin tvrdnout.
  5. Vyjměte kondom z betonu
  6. Pomocí modelovací hlíny trpaslíka dále vytvarujte. Vytvořte například nos, puk na klobouk atd.
  7. Namalujte skřítka podle svého vkusu

Po zaschnutí barvy můžete skřítka umístit do svého domu nebo na zahradu. Zde najdete videonávod od společnosti Orion.

Závěr - Znovu použijte staré, prošlé kondomy

Kondomy jsou neuvěřitelně všestranné a můžete si s nimi užít spoustu zábavy i mimo ložnici. Při sexu byste neměli používat prošlé kondomy, protože se stávají porézními a mohou rychle prasknout a prasknout.

Pokud jim tedy vypršela platnost, ujistěte se, že jste si koupili nové kondomy ve správné velikosti, abyste předešli neštěstí s kondomy, a staré gumy pak použijte jinde.

Věděli jste, že 88 % všech mužů používá špatnou velikost kondomů? Pokud ještě neznáte svou velikost, zde je návod, jak ve 4 jednoduchých krocích najít ideální velikost kondomu.

Mister Size
Další články

Udělejte z toho více - se sexuálními fantaziemi ve vaší osobní hlavě kino

Přečtěte si nyní

Jeden jako druhý - co znamenají různé tvary penisu

Přečtěte si nyní

Mají dnes lidé méně sexu?

Přečtěte si nyní