Skip to main content

Kondomy pro děti - kondomy, které rostou s dětmi

Chcete vědět, kdy a jak učit děti o sexu? Jak je nejlépe připravit a ochránit nebo hledáte vhodné kondomy pro děti?

Pak jste na správném místě! V tomto článku vám řekneme, co potřebujete vědět o sexuální výchově, kondomech a velikostech kondomů pro děti. Prozradíme vám také, kde koupit kondomy pro děti a dospívající, a vybavíme vás nejdůležitějšími znalostmi o kondomech.

Takže se připoutejte, protože tohle si nechcete nechat ujít!

V jakém věku byste měli své děti vzdělávat?

Odpověď na tuto otázku se velmi liší, ale v zásadě platí, že správná sexuální výchova je trvalý proces a v ideálním případě by neměla být jednorázovým vážným rozhovorem.

Nejlepší je mluvit s dětmi o tématech, jako je souhlas se sexuálním stykem, těhotenství, pohlavně přenosné nemoci a puberta, ještě před dosažením 10 let věku.

Téma antikoncepce je v tomto období obzvláště důležité, protože vaše děti potřebují vaši podporu. Mluvte s nimi o různých hormonálních nebo bezhormonálních antikoncepčních metodách pro ženy a muže.

Můžete je tak připravit na další roky a zkušenosti a ujistit se, že se dokážou správně rozhodnout a chránit se.

Nejlepší způsob, jak děti a mladé lidi vzdělávat

Nejlepším způsobem je vést otevřené rozhovory přiměřené věku, při kterých vám děti mohou klást jakékoli otázky. To se může dít nenuceně v každodenním životě.

Pokud je pro vás obtížné o těchto tématech hovořit nebo pokud chcete být jednoduše dobře připraveni, existuje mnoho různých knih, brožur a videí na tato témata.

Mimochodem, jen velmi málo škol mluví o velikosti kondomů.

Proto je naprosto nezbytné, abyste o tom jako rodiče s chlapci A dívkami mluvili, možná dokonce školu upozornili, že existují různé velikosti.

Jaké kondomy dětem koupit?

Najít správné kondomy pro teenagery je obtížné, protože penis dvanáctiletých, třináctiletých nebo dokonce čtrnáctiletých dětí často ještě není plně vyvinutý. V závislosti na tom, kdy začíná puberta a kolik růstových hormonů je v těle, může penis růst až 6 let.

To znamená, že může trvat až do 18, 19 nebo 20 let, než dosáhne své plné velikosti.

Z tohoto důvodu se standardní kondomy velikosti 52 nebo 53 často nevejdou, snadno sklouzávají nebo jsou příliš těsné. To činí pohlavní styk nebezpečným a nepříjemným.

Problémem je také to, že dříve padnoucí kondom může být časem příliš malý, protože penis stále roste. To opět činí pohlavní styk nebezpečným, protože příliš malé kondomy snadněji praskají, jsou nepohodlné a mohou ovlivnit erekci. To zase zvyšuje pravděpodobnost nechráněného pohlavního styku.

Kondomy v malých a velkých velikostech

Z těchto důvodů je pro děti a dospívající obzvláště důležité určit správnou velikost kondomu a používat kondomy, které s nimi prakticky rostou.

Možná, že po změření velikosti kondomu se ukáže, že na začátku perfektně sedí kondom velikosti 47 nebo 49. Po několika měsících nebo letech však může velikost začít tlačit a být nepohodlná.

Pak, stejně jako při nákupu bot, je čas znovu změřit, přehodnotit šířku nebo obvod a přejít na novou velikost kondomu.

Mimochodem, na délce penisu nebo předkožky při nákupu kondomu nezáleží. Je naprosto v pořádku, pokud kondom není rozvinutý celý nebo nezakrývá penis úplně, pokud je šířka nebo obvod správný.

Tabulka velikostí kondomů - kondomy pro malé a velké penisy

Následuje přehled různých velikostí kondomů, které si můžete pořídit. Většina výrobců nabízí kondomy pouze ve velikostech 52 až 57.

U nás na Mister Size můžete získat také mnoho menších a větších kondomů, které jsou ideální pro malé (nebo kompaktní) a velké penisy.

Pro obvod penisu

Pro průměr penisu

Velikost kondomu 47

menší než 10 cm

méně než 3,18 cm

Velikost kondomu 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Velikost kondomu 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Velikost kondomu 57

12,0 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Velikost kondomu 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Velikost kondomu 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Velikost kondomu 69

větší než 15,5 cm

větší než 4,93 cm

Kde koupit kondomy pro děti a dospívající?

Protože většina obchodů v současné době prodává pouze kondomy standardních velikostí 52 až 57, je nejjednodušší objednat vhodné kondomy pro děti na internetu.

Kondomy jsou zásadně zasílány v neutrálních balíčcích, což znamená, že se nemusíte obávat, že by sousedé (nebo rodiče) viděli, co jste si objednali.

Mnoho různých velikostí kondomů Mister Size najdete v drogeriích Müller, v mnoha lékárnách a také v prodejnách Orion.

Důležité znalosti o kondomu pro děti

Výběr správné velikosti kondomu je skvělým a důležitým prvním krokem. Ale co potom? Jak se kondomy skladují? Jak se správně používají? Co se stane, když jeden praskne nebo se zasekne?

Všechny tyto informace najdete zde:

Závěr - Kondomy pro děti

Správná sexuální výchova dětí a dospívajících je důležitá a měla by probíhat co nejotevřeněji. Jen tak budou mít děti šanci užívat si bezpečného sexu, předcházet těhotenství, chránit se a zůstat zdravé.

Výběr správné velikosti kondomu je v podstatě důležitým krokem k tomu, aby kondomy byly vnímány jako něco užitečného a dobrého.

Pouze se správnou velikostí kondomu jste optimálně chráněni a můžete si maximálně užít.

Mimochodem: Pokud se chystáte na svůj první sex, měli byste si přečíst náš článek o prvním sexu, aby vaše poprvé bylo skvělé!

Zjistěte ještě více o kondomech

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Sexuální znalosti o kondomu

Určení správné velikosti kondomu ve 4 jednoduchých krocích

Pro dobrou ochranu je důležité používat správnou velikost kondomu. Zde se dozvíte, jak ve 4 jednoduchých krocích určit správnou velikost.

Kondom Anwendung
Naše tipy na kondomy

Používání kondomů

Co bych měl mít na paměti při používání kondomů? Zde jsou nejdůležitější rady před použitím kondomů.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Sexuální znalosti o kondomu

Kondomy a velikosti kondomů: Odpovědi na všechny vaše otázky

V tomto příspěvku najdete odpovědi na všechny otázky týkající se kondomů a jejich velikostí. Klikněte nyní a přečtěte si více.